• Language Icon
  • MK
  • USA
  • AL
  • TR
  • GR
  • DE
  • FR
slika od restoranot

Ресторан Воденицата кај Јове

Нашата компанија произведува различни типови на готова храна од далечната 1983 година – (Бургери, тестенини, готвено). Успешното работење и грижата за секој оброк да е внимателно зготвен со многу љубов и грижа за квалитет и пред се безбедност за нашите клиенти.

Инвестиравме во нов, сопствен објект со најсовремен систем за готвење, кој е револционерен концепт во модерните и професионални кујни за приготвување на храна. Храната да ги задржи сите хранливи материи и витамини а да ја намали до 80% употребата на штетните масла за готвење, со што ја заштитуваме и нашата животна околина и пред се ги зачувуваме старите традиционални рецепти.

Наша цел е зголемување на производството на здрава храна, вработените и работодавачите да ги убедиме дека со воведување на топол, здрав оброк на работнинте места со избалансирано подготвена храна според дневните потреби и според дневните работни обврски, ќе постигне поголема продуктивност, ефикасност и мотивација секој еден вработен во компанијата. Според анкетите растот на продуктивноста достигнува до 20% ако храната се подготви според строги критериуми за физиолошките и калориски потреби на секој вработен.

Сервисот на фирми функционира по принципот – однапред договорена порачка и колишина – доставата е наша. Сервисот по мени функционира секој работен ден од 10:00 – 20:00 доставата е наша. За поголеми порачки најава ден порано.

Контакт

Тел.: 032 / 383 - 130   Click to Call!

Тел.: 078 / 389 - 210   Click to Call!