• Language Icon
  • MK
  • USA
  • AL
  • TR
  • GR
  • DE
  • FR
Риба/Морско

Риба/Морско

Лаврак 1кг

Лаврак 1кг

1450.00 ден.
Ципура 1кг

Ципура 1кг

1450.00 ден.
Лосос на жар 1кг

Лосос на жар 1кг

...

2800.00 ден.
Отворена пастрамка 1кг.

Отворена пастрамка 1кг.

1кг ...

900.00 ден.
Октопод во маринада 0.35кг

Октопод во маринада 0.35кг

1150.00 ден.
1835
45 мин.
повеќе
Ракчиња порција 0.3

Ракчиња порција 0.3

750.00 ден.
1840
45 мин.
повеќе
Див Лаврак /Ципура/Зубатац 1кг

Див Лаврак /Ципура/Зубатац 1кг

2150.00 ден.