• Language Icon
  • MK
  • USA
  • AL
  • TR
  • GR
  • DE
  • FR
Десерти

Десерти

Баклава со лешници

Баклава со лешници

160.00 ден.
Сладолед

Сладолед

180.00 ден.
Чиз кејк

Чиз кејк

140.00 ден.
Торта-Воденицата

Торта-Воденицата

160.00 ден.
Домашно слатко (сезонски)

Домашно слатко (сезонски)

80.00 ден.
Чоколадна Торта

Чоколадна Торта

180.00 ден.