• Language Icon
  • MK
  • USA
  • AL
  • TR
  • GR
  • DE
  • FR
Салати

Салати

Шопска салата

Шопска салата

220.00 ден.
Салата со печурки

Салата со печурки

печурки,марула,крас...

320.00 ден.
Салата со компир

Салата со компир

Варен компир,сланин...

280.00 ден.
Салата фиренца

Салата фиренца

Зелен микс,крцкава ...

340.00 ден.
Салата Елиза

Салата Елиза

Зелен микс,козјо си...

320.00 ден.
Салата Панзанела

Салата Панзанела

Шери,краставица,кро...

320.00 ден.
Градинарска салата

Градинарска салата

Зелка,морков,цвекло...

160.00 ден.
Цезар салата

Цезар салата

Ајсберг/марула,пиле...

320.00 ден.
Медитеранска Салата

Медитеранска Салата

340.00 ден.