• Language Icon
  • MK
  • USA
  • AL
  • TR
  • GR
  • DE
  • FR
Предјадења

Предјадења

Кравјо сирење 100гр

Кравјо сирење 100гр

120.00 ден.
Панирано овчо сирење

Панирано овчо сирење

250.00 ден.
Поховани пилешки апки

Поховани пилешки апки

260.00 ден.
Биено сирење на плотна

Биено сирење на плотна

100гр...

180.00 ден.
Овчо сирење

Овчо сирење

100гр...

160.00 ден.
Печурки на плотна

Печурки на плотна

200гр ...

220.00 ден.
Крцкави тиквици

Крцкави тиквици

200гр ...

220.00 ден.
Фламбирано цвекло

Фламбирано цвекло

220.00 ден.
Тиквички во кајмак

Тиквички во кајмак

300гр ...

280.00 ден.
Пинџур/макало

Пинџур/макало

150.00 ден.
Морска даска за две лица

Морска даска за две лица

Школки,ракчиња,микс...

1200.00 ден.
303
20 мин.
повеќе
Винска даска за две лица

Винска даска за две лица

Биено домашно сирење...

950.00 ден.
307
10 мин.
повеќе
Тиквички на плотна

Тиквички на плотна

200гр...

180.00 ден.
Полнет модар патлиџан

Полнет модар патлиџан

300гр ...

280.00 ден.
Буковка на жар

Буковка на жар

300гр (сезонски)...

220.00 ден.
Рол Барс

Рол Барс

250.00 ден.
Потпечено Бри со мед и ореви

Потпечено Бри со мед и ореви

380.00 ден.
Козјо сирење 100гр

Козјо сирење 100гр

180.00 ден.
Похован Целер

Похован Целер

240.00 ден.