• Language Icon
  • MK
  • USA
  • AL
  • TR
  • GR
  • DE
  • FR
Тестенини

Тестенини

Паста Карбонара

Паста Карбонара

Димено свинско,бел с...

320.00 ден.
Паста Миланезе

Паста Миланезе

помодоро сос,пармеза...

280.00 ден.
323
15 мин.
повеќе
Паста Медитерана (морски плодови)

Паста Медитерана (морски плодови)

Морски плодови,зачин...

360.00 ден.