• Language Icon
  • MK
  • USA
  • AL
  • TR
  • GR
  • DE
  • FR
Специјалитети од месо

Специјалитети од месо

Плескавица

Плескавица

200гр...

180.00 ден.
Шпиковано телешко во сос

Шпиковано телешко во сос

950.00 ден.
Плескавица Воденицата

Плескавица Воденицата

Мелено јунешко месо,...

380.00 ден.
Шарска плескавица

Шарска плескавица

400гр ...

320.00 ден.
Плескавица со чедар

Плескавица со чедар

400гр ...

420.00 ден.
Пилешки стек

Пилешки стек

250гр ...

220.00 ден.
Пилешки стек во бел сос

Пилешки стек во бел сос

300гр...

320.00 ден.
Свинска вешалица

Свинска вешалица

250гр...

280.00 ден.
Полнета вешалица

Полнета вешалица

300гр ...

360.00 ден.
Свинско филе

Свинско филе

300гр ...

450.00 ден.
Ребро 1КГ

Ребро 1КГ

...

900.00 ден.
Колбас Воденицата

Колбас Воденицата

160.00 ден.
ребро во фурна со bbq сос 0.25кг

ребро во фурна со bbq сос 0.25кг

350.00 ден.
Телешки бифтек

Телешки бифтек

1350.00 ден.
Месна даска за две лица

Месна даска за две лица

колбас со сецкано м...

1250.00 ден.
Пилешко на Азиски начин

Пилешко на Азиски начин

Нудли,пилешко месо,...

320.00 ден.
Полнето пилешко

Полнето пилешко

300гр...

320.00 ден.